Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

Zmanjšajte tveganje poplav v zaprtih prostorih

Pri Grundfosu imamo ekipo, ki je zavezana razvoju prilagojenih rešitev za odvajanje gospodinjskih odpadnih vod. Tukaj je nekaj naših rešitev,

zasnovanih za izpolnjevanje vseh zahtev glede odvajanja odpadne vode, ki so na voljo kot reaktivne in proaktivne fiksne napeljave s preprečevanjem povratnega toka:

  • Modularna dvižna črpalka Uno-Duo
  • MULTILIFT
  • Črpalka UNILIFT CC za odstranjevanje vode do 3 mm
  • Multi-box vsebuje vso potrebno opremo za nujne primere

 

Črpanje odpadne vode na velike razdalje je lahko izziv

Zakonski predpisi nalagajo, da je drenaža iz gospodinjstev priključena na omrežje javne kanalizacije. Toda črpanje odpadne vode na velike razdalje na podeželju ali v hribovitih območjih je lahko težavno. Kadar ni prostega pretoka v kanalizacijski sistem, kot je to pogosto pri podeželskih poletnih hišah ali hišah v novo razvitih območjih, ni učinkovitega načina odvajanja odpadne vode. Povprečna cena za pravilno priključitev cevi na javni kanalizacijski sistem lahko znaša do 20,000 EUR, in če ni pravilno izvedeno, so lahko globe znatne (c).

Pri Grundfosu ponujamo tudi preizkušene rešitve za vodoravno črpanje ob znižanih stroških montaže in obratovanja. Z vgrajenim sistemom mletja je naša črpalka UNILIFT APG zasnovana za učinkovito črpanje odpadne vode, tako navpično kot vodoravno, s čimer pomaga dvigati in črpati gospodinjske odplake v kanalizacijo, kjerkoli je nameščena. Črpalka UNILIFT APG preprečuje poplavljanje, zmanjšuje vonjave in lahko prihrani čas in stroške namestitve.

za več informacij vam je na voljo naše tehnično osebje: KONTAKT SERVIS in PRODAJA

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane