Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

Ogrevanje in hlajenje

Črpalke za obtok vroče vode za ogrevanje ter hladne vode za hlajenje in klimatizacijo sodijo v sam vrh Grundfosove ponudbe.

 

ALPHA 2, ALPHA2 L


Črpalke z mokro tekočim rotorjem in z popolnoma samodejnim delovanjem glede na potrebe v sistemu. Ker se samodejno prilagaja sistemu je črpalka zelo varčna in tiha.
ALPHA2 – kakor njene predhodnice – daleč pred zahtevami sedanjega časa. EuP regulativa zahteva, da imajo črpalke indeks energetske učinkovitosti (EEI) pod 0.23 leta 2015. Nova ALPHA2 je z indeksom EEI < = 0,15 daleč pred običajnimi standardi.
ALPHA 2 ima funkcijo delovanja AutoADAPT, prikazovalnik porabe in možnost delovanja v nočnem režimu.
Več …

MAGNA1, MAGNA3


Frekvenčno vodene črpalke Grundfos z zvezno regulacijo lahko uporabljamo tako v lokalnih kot tudi v sistemih daljinskega ogrevanja. Odlikuje jih zelo nizka poraba ter tiho delovanje. Črpalke MAGNA 3 imajo že vgrajen LCD TFT zaslon za nastavitev črpalke, im možnost daljinskega upravljanja.
Več …

COMFORT, UP-N

image4
Črpalke z mokro tekočim rotorjem z navojnimi ali prirobničnimi priključki. Namenjene so tako uporabi v gospodinjstvih kot tudi v sistemih daljinskega ogrevanja.
Serija COMFORT je namenjena hišni uporabi za cirkulacijo sanitarne vode. Opcijske izvedbe imajo lahko prigrajeno gravitačno zaporo, uro in termostat.
Več …

TP

image5
Enostopenjske obtočne centrifugalne črpalke so namenjene za ogrevanje in hlajenje v večjih in v distribucijskih sistemih. Imajo prigrajen standardni motor. Črpalkam lahko prigradimo različne vrste tesnil.
Več …

TPE

Enostopenjske obtočne centrifugalne črpalke so namenjene za ogrevanje in hlajenje v večjih in v distribucijskih sistemih z MGE motorjem.
Več …

TPE serija 2000

Enostopenjske obtočne centrifugalne črpalke so namenjene za ogrevanje in hlajenje v večjih in v distribucijskih sistemih z MGE motorjem.
Več …

NB

Enostopenjske standardne blok črpalke izdelane v skladu z EN 733. Primerne so za uporabo v večjih sistemih za distribucijo tople in hladne vode.
Več …

NBE

Enostopenjske standardne blok črpalke z MGE motorjem izdelane v skladu z EN 733. Primerne so za uporabo v večjih sistemih za distribucijo tople in hladne vode.
Več …

NBG, NBGE

Enostopenjske standardne blok črpalke s standardnim ali MGE motorjem izdelane v skladu z ISO 2858. Primerne so za uporabo v večjih sistemih za distribucijo tople in hladne vode.
Več …

CM, CME

Zanesljive, tihe in kompaktne horizontalne črpalke. Njihova modularna zgradba omogoča prilagojene rešitve. Na voljo so v izvedbah iz litega železa in nerjavečega jekla.
Več …

CMV

Črpalke CMV so tihe in kompaktne vertikalne večstopenjske črpalke. Oblikovane so za nemoteno delovanje, modularna zasnova črpalke pa omogoča enostavne prilagojene rešitve.
Več …

CONLIFT

Naprava za prečrpavanje kondezata
Več …

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane