Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

Zgodovina

Podjetje ELZAK Anton Kovič s.p. je bilo ustanovljeno leta 1986 za popravilo gospodinjskih aparatov in za izvajanje elektroinštalacij na objektih.

Leta 1998 je s podjetjem GRUNDFOS Ges.m.b.H. podpisana pogodba za servisiranje celotnega proizvodnega programa Grundfos. Delavnica se je opremila z vso potrebno opremo za servisiranje črpalk, med drugim tudi z ustrezno testno progo za preizkušanje črpalk. Poleg servisiranja pa se je podjetje specializiralo tudi za proizvodnjo lastnih elektro krmilnih omaric po želji kupca.

Podjetje se ves čas ukvarja tudi s svetovanjem in prodajo črpalk, največ izkušenj pa je pridobilo na področju globinskih črpalk in opreme. Tako lahko poleg dobave in zagona črpalk ponudi tudi vso ostalo opremo, potrebno za pravilno delovanje črpalk (elektro krmilne omarice, zvezno merjenje nivoja vode v vrtini, frekvenčna regulacija itd.).

V letu 2005 se podjetje preseli na sedanjo lokacijo, kjer ima poleg poslovnih prostorov tudi sodobno opremljeno delavnico za servisiranje vseh vrst črpalk in za izdelavo lastne opreme.

Podjetje se krepi na področju svetovanja in prodaje črpalk. Strankam nudimo celovito pomoč pri izbiri, nakupu, vgradnji črpalk in opreme.

V letu 2014 se je podjetje preoblikovalo v družbo ELZAK d.o.o.

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane

+386 (0)41 262 239