Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

ČRPANJE PODTALNICE ZA VSAKO ZAHTEVO

Potopne črpalke, ki jih je popolnoma enostavno namestiti.

Vemo, da je pri potopnih črpalkah vzdrževanje tlaka in iskanje rešitev, ki ustrezajo manjšim vrtinam, lahko izziv. Vendar vam lahko pomagamo.

Črpalke Grundfos SQ in SQE niso le enostavne za upravljanje, temveč jih je tudi enostavno namestiti. Z vrsto vgrajenih zaščitnih funkcij so idealne za zamenjavo obstoječih 4” črpalk, ki bodo zmanjšale porabo energije in zagotovile optimalno delovanje.

Podtalnica je ključna za vodooskrbo. Zagotavljanje zanesljive sveže vode je za vse lastnike domov enako pomembno, posebaj za tiste, ki so na zasebnem vodnjaku.

Črpanje podtalnice za vsako zahtevo

Ne glede na to, ali iščete oskrbo z vodo iz vodnjaka ali jo dvignete iz zbiralnika, obstaja rešitev za podtalnico, ki ustreza vašim potrebam. Visokokakovostne rešitve za potopne črpalke za podtalnico pokrivajo vaše potrebe po oskrbi z vodo, od majhnih kabin v gozdu do velikih graščin s hektarji brizgalnikov za trato. Ne glede na vaše zahteve, boste vedno dobili zanesljivo, učinkovito oskrbo s podtalnico s črpalko za podtalnico, ki je pripravljena narediti delo.

KONTAKT: SVETOVANJE/PRODAJA ČRPALK

 

 

 

 

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane