Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

Spoznajte POTOPNO črpalko Grundfos SQ

Črpalke Grundfos SQ so kompaktne potopne črpalke, zasnovane za gospodinjsko oskrbo s podtalnico za zasebna stanovanja, majhne vodovode in majhne namakalne sisteme.

Ne glede na to, ali gre za gospodinjsko oskrbo z vodo, majhne vodovode, namakanje ali zniževanje nivoja podtalnice, je Grundfos SQ vaš zanesljiv partner za učinkovitost in zmogljivost

Opremljena z motorjem s permanentnim magnetom zagotavlja zanesljivo oskrbo z vodo.

Grundfos SQ je kompaktna 3-palčna večstopenjska centrifugalna črpalka, ki se lahko namesti v vrtine, ki so 3 ali več. Z vgrajeno elektroniko je enostavna za namestitev in delovanje ter zagotavlja zanesljivo oskrbo z vodo vedno. SQ potopne črpalke za podtalnico so opremljene s trajnimi magnetnimi motorji in omogočajo napajanje črpalk do 200 m.

Enojna hitra potopna črpalka za podzemno vodo SQ je primerna tako za neprekinjeno kot s prekinitvenim delovanjem za različne aplikacije, vključno z oskrbo z vodo v gospodinjstvih, majhnimi vodnimi deli, namakanjem in zniževanjem podtalnice.

SQ ima veliko zmogljivost in majhnost

  • Zahvaljujoč svojemu visoko hitrostnemu motorju s stalnim magnetom nudi črpalka SQ visoko zmogljivost v primerjavi s svojo kompaktno zasnovo.
  • Zaščita pred suhim tekom in preobremenitvijo ščiti pred odsotnostjo tekočine in nestabilnimi zalogami motorja.
  • Vgrajena elektronika omogoča preprosto namestitev in upravljanje SQ.
  • Nerjavno jeklo, odporno proti koroziji, zagotavlja SQ črpalki podtalnico dolgo in zanesljivo življenjsko dobo ter vam zagotavlja brezskrbnost.

Pametna zaščita za vaše črpalke SQ in SQE

Napetostna zaščita

Oglejte si, kako napetostna zaščita, vgrajena v črpalke SQ in SQE, zagotavlja stabilno oskrbo z vodo v širokem razponu napetosti.

Vgrajen mehki zagon

Oglejte si, kako mehak zagon črpalke SQ in SQE zmanjša električno in mehansko obremenitev, kar na mnogo načinov koristi monterjem in lastnikom domov.

Vgrajena zaščita pred suhim tekom

Oglejte si, kako zaščita črpalke SQ in SQE pri suhem teku povečuje zmogljivost vodnjaka, povečuje zanesljivost in zagotavlja dolgo življenjsko dobo črpalke.

Za več tehničnih informacij in ugodno ponudbo vam je na voljo naše tehnično osebje: POVPRAŠEVANJE

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane

+386 (0)41 262 239