Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

Grundfos je pridobil velik tržni delež z organsko rastjo prodaje za 5.3%

S prometom 25,6 milijarde DKK je bilo leta 2017 v zgodovini Grundfosa najmočnejše leto. Dobiček pred obrestmi in davki (EBIT) je znašal 2.346 milijard DKK (9,2% čistega prihodka).


“Med letom smo veliko vlagali v pobude za krepitev naše konkurenčnosti. Uvedli smo nove izdelke in rešitve. Z velikim vlaganjem v naše globalne storitvene dejavnosti smo okrepili našo sposobnost ponuditi inovativne in kakovostne storitve svojim strankam. Naša ambicija je ponuditi najboljše izkušnje na področju digitalnega kupca na trgu. To zahteva znatne naložbe v široko paleto digitalnih orodij in rešitev. Poleg tega tesno sodelujemo z našimi strankami, da bi razumeli, kako najbolje ustvarjati vrednost z digitalnimi rešitvami, ki še dodatno krepijo našo osnovno dejavnost.

“Prizadevamo si vedno uporabljati pristop, usmerjen k strankam, kjer tesni odnosi navdihujejo boljše rešitve in storitve. Izjemno smo hvaležni, da uživamo zvestobo vseh naših strank po svetu. Prav tako se zelo zavedamo, da moramo še naprej trdo delati, da bi ohranili in zaslužili zvestobo naših strank “,

pravi predsednik skupine Mads Nipper.

 

Glavni finačni podatki za 2017

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane