Elzak d.o.o. - prodaja in servis črpalk

DONACIJA poplave 2023

ELZAK d.o.o. je doniral svojo  celotno zalogo črpalk Unilift KP za pomoč ob poplavah avgusta 2023

V avgustu 2023 se je Slovenija soočila s hudo poplavno nesrečo, ki je prizadela številna območja in prebivalce. V tem težkem času smo se odločili, da bomo prispevali svoj del k obnovi in pomoči. Z veseljem sporočamo, da smo donirali celotno zalogo črpalk Unilift KP za pomoč pri obvladovanju poplav in čiščenju onesnaženih območij.

Unilift KP – Primerno za različne vrste odpadnih vod

Unilift KP je visoko zmogljiva potopna črpalka iz nerjavečega jekla, zasnovana za učinkovito črpanje neagresivnih sivih vod. Te črpalke so izjemno vsestranske in se lahko uporabljajo za različne namene, vključno z:

  • Odpadne vode: Unilift KP je idealna za odvajanje odpadnih voda iz različnih virov.
  • Odpadne vode v gospodinjstvih: Uporablja se lahko za črpanje odpadnih vod v gospodinjstvih, kar prispeva k ohranjanju čiste okolice.
  • Industrijske odpadne vode: Za industrijske obrate je Unilift KP učinkovita rešitev za črpanje odpadnih vod.

Črpalke smo donirali prostovoljnim gasilskim društvom, ki so se izkazala kot ključni akterji pri obvladovanju poplav in zagotavljanju pomoči ogroženim prebivalcem. Upamo, da bo ta donacija pomagala pri čiščenju in obnovi prizadetih območij ter olajšala delo vsem tistim, ki se borijo z učinki naravne katastrofe.

Pri ELZAK d.o.o. smo ponosni, da smo lahko prispevali k lokalni skupnosti in pomagali v času potrebe. Verjamemo v povezanost in solidarnost v težkih trenutkih, zato smo pripravljeni storiti vse, kar je v naši moči, da pomagamo.

Zahvala GASILSKE BRIGADE: ZAHVALA

Za več informacij glede črpanja vode ob poplavah vam je na voljo naše tehnično osebje: – KONTAKT

© 2020, Elzak d.o.o. - vse pravice pridržane

+386 (0)41 262 239